מחלבת טרה יוצאת
במהלך מהפכני ויוצא דופן בקטגורית הגבינות הצהובות ומתחילה לשווק גבינות צהובות
ללא חומר משמר, תחת שם המותג "נעם".
הוצאת החומרים
המשמרים מבלי לפגוע בתוקף המוצר, מתאפשרת בזכות המעבר של המחלבה למפעל החדש בעיר
נתיבות, המשוכלל ביותר במזרח התיכון, אשר בו יושמו טכנולוגיות מתקדמות שהוקמו
הודות לידע של מיטב הגופים והמומחים האירופאים בתחום, לרבות מחלבת Muller.
יצוין כי בזאת
מיישרת מחלבת טרה קו עם מרבית מדינות העולם המערבי בייצור גבינות ללא חומרים
משמרים.
החידוש של גבינה
צהובה ללא חומרים משמרים ייושם בכל הגבינות הצהובות שמציעה טרה כיום, החל מגבינות
במשקל, מדף, מעדנייה, באחוזי שומן שונים וכלה בסוגי האריזות- וואקום ופתח-סגור, זאת
בניגוד לחברה מתחרה אשר השיקה לאחרונה רק מוצר אחד בודד ללא חומרים משמרים, בעל
תוקף של חודש אחד בלבד, מתוך עשרות של מוצרים.
בעצם המהלך,
למעשה הופכת טרה את תחום הגבינות ללא חומרים משמרים (לח"מ) לקטגוריה שלמה
בפני עצמה, וזאת הודות למודעות הגוברת בקרב הציבור לצריכה של מזון יותר בריא.
יצוין כי על פי
מחקרים שערכה מחלבת טרה נמצא כי גבינה צהובה הינה המרכיב העיקרי במקרר הביתי עם
שיעור חדירה של כ- 86% בבתים בישראל, כאשר ילדים ובני נוער הינם הצרכן העיקרי של
גבינות צהובות. מסקר שערכה החברה עולה כי למעלה מ-80% מהציבור הישראלי מעדיף גבינה
צהובה ללא חומרים משמרים. ממצא חשוב בסקר מצביע על כך כי הצרכן הישראלי אינו מודע
לכך שבגבינות צהובות יש כיום חומרים משמרים, ומעדיף באופן מובהק לצרוך אותם ללא
חומרים אלה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה